Liity Hamppuklubiin:    1. Haluan mukaan sopimusviljelijäksi Hamppusampoon.2. Haluan mukaan kasvinjalostustoimintaan ja siementuotantoon.3. Haluan hamppuraaka-ainetta omaan testi- ja tuotekehityskäyttöön.4. Haluan hankkia yhtiöltä klubialennuksella yhtiön tuotteita omaan käyttöön.5. Olen kiinnostunut yhtiön tuotteiden jälleenmyynnistä.6. Haluan seurata yhtiön kehittämistä ja varmistaa osakkaana mahdollisuuteni osallistua osakeanteihin.


    Hamppuklubiin voi liittyä jäseneksi hyväksyminen jälkeen ja maksettuaan 100 euron osakepaketin. Klubifoorumiin on mahdollisuus liittyä lähettämällä haluamansa käyttäjätunnuksen yhtiölle hakemuslomakkeella. Yhtiö lähettää liittymismaksun jälkeen sähköpostilla tuohon tunnukseen liittyvän väliaikaisen salasanan.

    Foorumilla esiinnytään haluttaessa anonyymeina, mutta keskustelu on silti luottamuksellista, eikä foorumilla esiin noussutta tietoa saa jakaa ulkopuolelle ilman lupaa niin, että se vahingoittaisi yhtiön ja sen osakkeenomistajien etua tai klubilaisten yksityisyyttä. Myös loukkaava ja asiaton kielenkäyttö voi johtaa poistamiseen foorumilta.

    Erottamispäätöksen tekee klubifoorumi 2/3 osan äänten enemmistöllä ja siitä voi valittaa yhtiön hallitukselle, jolloin tämä tekee lopullisen päätöksen.